Inglid mälestustega

Kirjutan teile oma väga huvitavast esemest, mis on minu perekonda kuulunud juba pikka aega. Minu ese pole tegelikult päris tavaline asi, millest kirjutada, aga on siiski meie perele väga tähtis. Selleks esemeks on küünlaalus, mille peal on inglibeebid. See küünlaalus on minu vanaema oma ja selle kinkisid talle minu ema ja tema vend sünnipäevaks umbes 30 aastat tagasi.
Tegelikult pole selle küünlaaluse peal ainult inglibeebid, vaid seal peal on pingviin, riietuse peal on tähed ning need inglid jagavad teineteisele kinke. Kui mõelda, et kui palju detaile on sellel küünlaalusel, mis tegelikult polegi üldse nii suur, siis peale vaadates ning võrreldes teiste küünlaalustega, on sellel juba oma lugu olemas.
Minu vanaema on selle eseme omanik ning minu emme ja onu on selle eseme kinkijad. Seega on see ese meie peres pidevalt olnud. Emme ja mu onu kinkisid selle küünlaaluse minu vanaemale tema sünnipäevaks.
Meie peres on räägitud sellest esemest nii nagu muinasjutus. Vanaema rääkis mulle sellest esemest nii: oli täiesti tavaline vanaema sünnipäev. Kui lapsed vanaema juurde koju jõudsid, andsid oma ilusa kingituse vanaemale ja oi, kuidas vanaema silmad sillerdasid ja olid punased.
See ese on meie perele väga tähtis, sest kui sa seda näed, siis meenub väga palju mälestusi sellest esemest ja kui palju sellest räägitud on. See ese võiks olla muuseumis, sest ma loodan, et kui teised selle eseme kohta rohkem teada saaksid, tunneksid nad sama tunnet, mis meie peres on.